Stages


Internationaal verbreden

“Learn on the Fly” doet meer dan alleen studiereizen organiseren. Heb jij altijd al gedroomd van een stage in het buitenland? Maar geen idee hoe het zit met een vliegticket, visum, accommodatie of verzekering? Of is een buitenlandstage verplicht gesteld door het opleidingsinstituut en durf je niet (alleen) de stap te wagen? Wij helpen je graag!

 

“Learn on the Fly” heeft een groot netwerk en samen met ons team van experts bekijken wij de mogelijkheden voor een stage in het buitenland. Van bedrijf net over de grens tot een geweldige ervaring in Amerika? Niets is te gek voor ons! Wij zorgen voor een stage op maat. Ons team heeft zelf jarenlang ervaring in het buitenland als het gaat om stagebegeleiding. Hoe anders kunnen wij jou beter begeleiden in het vinden van de beste stageplek, afgestemd op jouw wensen?

 

Van een MBO-  tot en met een universitaire stage? Wij staan garant voor de beste internationale stageplekken voor iedere student uit de groene sector en onderwijsopleidingen. 

 

hoefsmid elpo workshop zweden studiereis

Workshop ELPO Hoofmapping in Zweden 2016 door Theo Flonk (Flonkwerk)


stage studiereis al shaqab qatar

Ben jij klaar voor een stage in Qatar?Hoe werkt het?

1. Het kennismakingsgesprek. What’s your next adventure?

Samen met één van onze experts willen wij tijdens het eerste kennismakingsgesprek alles weten over jouw dromen en wensen.  Wat is je werkervaring en waar wil jij je nog verder in ontwikkelen? Of wil je gewoon een stage die zorgt voor nieuwe motivatie en inspiratie om de opleiding af te ronden? Dit laatste snappen wij maar al te goed en als motivators zorgen wij dat je die boost weer terugkrijgt!

 

2. De inschrijving           
Na het kennismakingsgesprek leggen wij alle informatie vast in onze database. We vragen jou om een (bij voorkeur een Engelse) CV aan te leveren. Graag ontvangen wij ook de eisen die gesteld worden aan de stage. Dit kun je navragen bij je mentor of stagecoördinator. Niet onbelangrijk: voor welke datum moet de stage geregeld zijn? Als wij alle benodigde documenten in ons bezit hebben nemen wij opnieuw contact met je op! 

studiereis colorado studeren buitenland

Colorado staat bekend om de vele thuisonderwijsprogramma's die kinderen volgen. Ooit al eens gedacht aan een onderwijsstage in Amerika?
3. De zoektocht             
Na de inschrijving volgt de zoektocht. Wij starten deze zoektocht na een aanbetaling van € 125,00. Ons team van experts gaat daarna op zoek naar de beste stageplek in het buitenland. Binnen 4 weken krijg je van ons een passend stage aanbod.

 

4. De sollicitatieprocedure        
Stagebedrijf gevonden? In stap 4 plannen wij samen met jou een gesprek met het stagebedrijf. Dit kan via Skype, Facetime en of telefonisch. Wij snappen maar al te goed dat een eerste gesprek spannend is. Zeker als dit in een andere taal is. Daarom geven wij jou tips en advies vooraf en staan wij garant als back-up tijdens het gesprek. Een kennismaking tussen het bedrijf en de potentiele kandidaat is erg belangrijk! Wij willen graag dat je straks een onvergetelijke (positieve) ervaring beleeft in het buitenland. Na het kennismakingsgesprek laat het bedrijf aan ons weten of je aangenomen bent of niet.  

 

Is er na de eerste keer geen klik? Wij bieden je maximaal 3 keer een stage aan. Als wij jou geen passende stage kunnen bieden in de periode die wij hebben afgesproken dan ontvang je de aanbetaling terug. Dit is exclusief de inschrijvings- en administratie-/kantoorkosten (€75,00) terug.  

 

5. Het opstellen van de stageovereenkomst en de doelen 

Is er een klik met het bedrijf, dan stellen wij de stageovereenkomst op. Hierin staan afspraken zoals de startdatum van de stage, de locatie, de duur, de werkzaamheden en uren per dag, op welke momenten een evaluatie plaatsvindt en welke opdrachten je vanuit de opleiding moet uitvoeren op het stagebedrijf. Natuurlijk zijn wij erg benieuwd welke persoonlijke doelen centraal staan tijdens deze periode. 

 

6. Are you ready?          
Wij zorgen dat je met gezonde spanning vertrekt! Van het vliegticket, accommodatie, verzekeringen tot het visum, ons team zorgt dat jij goed voorbereid op reis gaat. Ook tijdens jouw stage staan wij garant en is ons noodnummer 24/7 bereikbaar in geval van calamiteiten en of problemen die zich kunnen opdoen tijdens de (vlieg) reis.

 

What’s your next adventure? Laat het ons weten!

 

 

info@learnonthefly.nl

 


koeien melkvee stage buitenland zweden

Studiereis of buitenland stage
stage melkvee koeien melken studiereis


 

 Learn on the Fly!        
Connecting people and knowledge across the globe.