Gastenboek


Reisverslag studiereis Colorado mei 2018

Studiereis Colorado 2018 was één groot avontuur! Van 4 t/m 14 mei verbleven 22 deelnemers in Colorado (U.S.A) voor de reis van hun leven. Tijdens de studiereis stond de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de deelnemer centraal. Onderwerpen die aan bod kwamen waren duurzaamheid, verschillende onderwijsvormen natuurlijk “Nature & Awareness.” Wij zijn ontzettend .. Lees hier meer.


''Internationaal oriënteren, dat is belangrijk voor je eigen ontwikkeling en je toekomst. Op een reis leer je nieuwe mensen kennen, krijg je andere inzichten en natuurlijk professionele ontwikkeling. Ik ga mee op studiereis om mijn wereld en kennis te verbreden en een wereldwijd netwerk op te bouwen. Er wordt in ieder land anders gewerkt, onder andere door de beschikbare middelen, kennis en ervaring van de lokale bevolking. Ik vind het belangrijk om de kennis die ik in een ander land opdoe mee te nemen en de te delen. Zo komt er in Nederland kennis uit het buitenland die anders minder snel gedeeld zou worden''.

 

Jordi Roelofs, deelnemer studiereis Zweden 2017

 

 


''Door het opdoen van nieuwe kennis en vaardigheden kan ik mij ontwikkelen in de rol van docent of kennismanager’’.

 

 

Deelnemer studiereis Zweden 2017

 


‘’Bij het bedrijf Holmen vond ik het mooi om de impact te zien van wat overheidsbemoeienis doet op het niveau van bedrijfsvoering en hoe je dit als bedrijf kunt inzetten in de kracht en uniek verkooppunt.

Denk aan herplant regelgeving en bosperceel planning over 100 jaar. Dat moet eens gebruikt worden in de horeca. Daar wordt nog geen 5 jaar vooruit gekeken voor wat betreft regelgeving’’.

 

 

Deelnemer studiereis Zweden 2016

 ‘’Mijn eye-opener tijdens de studiereis was de bewustwording van wat de gevolgen zijn voor de bedrijfsvoering als het gaat om ontwerpen van cradle to cradle en duurzaamheid. Zorg dragen voor toekomstige generaties heeft daardoor inhoud gekregen. Dit neem ik niet alleen mee voor de schoolopdrachten maar ook persoonlijk krijgt dit aandacht’’.

 

Deelnemer studiereis Zweden 2016


‘’Studiereizen zoals deze zijn enorm belangrijk voor de ontwikkeling voor de nieuwe generatie professionals.

Het levert je naast inzichten in een andere cultuur, ook levenservaring, netwerkcontacten en nieuwe vriendschappen op. Het geeft zoveel inzicht in jezelf en andere personen’’.

 

 

Deelnemer studiereis Schotland 2015

 Reizen staat voor mij gelijk aan avontuur. Je ogen openen voor nieuwe dingen en ervaringen om nooit te vergeten. De eerste keer dat ik op studiereis ging was de reis naar Zweden in 2016. Een super goed georganiseerde reis met een tof programma. Naast de leuke en inspirerende mensen die ik ontmoet heb, heb ik ook een super goede vriend aan mijn eerste reis over gehouden! Ik had dit zeker niet willen missen en binnenkort staat de volgende reis alweer op de planning. 

 

Amy van Wijngaarden, deelnemer studiereis Zweden 2016 

 

 Een studiereis gaat over leren, over verdiepen en verbreden. Maar een studiereis is ook samenkomen, nieuwe contacten maken en jezelf ontwikkelen als persoon. Ik heb in de reis naar Zweden veel nieuwe mensen leren kennen, we hebben niet alleen elke dag onze ervaringen gedeeld maar ook elkaar leren kennen. We waren aan het einde van de week een hechte groep en we hebben veel over elkaar mogen leren, daardoor hebben we veel over onszelf geleerd. Een van de meest bijgebleven momenten waren de avonden en middagen op het balkon, het kletsen over koetjes en kalfjes maar ook de emoties die er mochten zijn. Al met al ben je samen op reis en op elkaar aangewezen. 

 

 

Max van der Meer, deelnemer studiereis Zweden 2016  Door de studiereizen van Learn on the Fly! krijg ik de mogelijkheid om mij in een korte tijd ontzettend te ontwikkelen. De studiereizen zijn een prachtige kans om aan jezelf te werken en tegelijkertijd ook veel van de wereld te zien! Er zijn een hoop leerzame en leuke activiteiten. Hierbij kan je denken aan het bezoeken van leerzame bedrijven, steden bezoeken, momenten voor zelfreflectie en nog veel meer! Learn on the Fly! helpt mij een betere docent te worden!

 

Marit Beukers, deelnemer studiereis Zweden 2017Het studiereisprogramma voor Colorado en Schotland spreken mij beide aan. Ik wil mij heel graag internationaal oriënteren en een netwerk opbouwen. Omdat ik van de havo kom heb ik nog niet heel veel ervaring met groen vakinhoudelijke kennis. Vakverdieping tijdens een studiereis is voor mij enorm belangrijk! In juni ga ik mee op studiereis naar Schotland maar nu eerst staat er een stage in Curaçao op mij te wachten!

 

 

Nikki Puts, deelnemer studiereis Schotland 2018