Organisatie


Over ons

Wat is jouw uitdaging? Wat wil jij ontdekken of waar wil jij verder in groeien? Bij “Learn on the Fly” houden wij ervan om mensen uit te dagen. Dit doen wij door samen op studiereis te gaan of door het vinden en begeleiden van een stageplaats die op jouw lijf is geschreven! 

 

“Learn on the Fly” is een jong bedrijf met veel expertise in de internationale - en culturele context. Dit stage- en studiereisbureau richt zich op studenten, onderwijs en bedrijfsleven uit de groene sector, met als doel de internationale vaardigheden en het kennisniveau te verbreden.    

 

Door het opdoen van nieuwe internationale kennis en ervaring groei jij enorm als persoon en als professional. Tijdens een studiereis wordt theorie aan praktijk gekoppeld door gebruik te maken van een inspirerend activiteitenprogramma afgewisseld met hands-on workshops. Nog belangrijker zijn de werkvormen die worden gebruikt om te leren ontwikkelen, te groeien en te kijken naar jezelf in de zelfreflectie. Deelnemers die terugkomen van onze studiereizen hebben zich ontwikkeld in de inter- en multiculturele vaardigheden en door een eigen persoonlijke groei zijn zij in staat om als een professional op een duurzame manier kennis te delen en te verbinden. Om die wereldburger te zijn heb jij deze vaardigheden nodig!

 

Of je nu student of docent bent of uit het bedrijfsleven komt: duurzame groei en ontwikkeling is en blijft belangrijk! 

 

Studiereis of buitenland stage

 What's your next adventure? 


Internationale competentie ontwikkeling

Scandinavie elandenpark studiereis zweden

Innovatief-  duurzaam- uitdagend- kennis delen- verbinden. 


studiereis colorado


Learn on the Fly en de Learningzone?

Hoe ontwikkel, train en coach je?      

Het bovenstaande is uit te leggen aan de hand van het Learning Zone model van Senninger. In dit model wordt onderscheid gemaakt tussen de COMFORT ZONE, de LEARNING ZONE, en de PANIC ZONE.

 

Zone 1: De Comfortzone is belangrijk. Dit is alles waar wij ons veilig voelen. Denk aan ons huis, familie, vrienden, school en hobby’s. Stel je eens voor: je komt thuis van een lange werkdag en je wilt niets liever dan op je eigen bank neerploffen, in de woonkamer die vertrouwd is, eten uit de koelkast dat je gewend bent en daarna lekker je eigen bed induiken. En gaan we op vakantie of een weekend weg? Dan kiezen we het liefst een plek die ons vertrouwd lijkt. In die comfortzone keren wij altijd terug, om bijvoorbeeld te reflecteren en alles weer in perspectief te zetten. In die veilige zone weet je wie je bent, wat je kunt en heb je vertrouwen in jezelf.

 

Zone 2: De Learning Zone ligt net buiten de Comfort Zone. Deze zone is enorm belangrijk. Dit is waar wij groeien, leren, nieuwsgierig kunnen zijn en wordt je uitgedaagd dingen te ondernemen die je normaal niet zo snel doet. Grenzen verkennen! Experimenteren! Maar je weet dat je altijd terugkeert naar je Comfort Zone waar alles veilig is.

 

Zone 3: De Panic Zone ligt buiten de Learning Zone. In de Panic Zone kun je niet meer leren. Je bent geblokkeerd door angst, onzekerheid en spanning. In deze zone kun je beter niet terecht komen. 

Het Learning model van Senninger.


studiereis colorado studeren buitenland
buitenlandstage scandinavië zweden studiereis


Succesfactor van “Learn on the Fly”

Wij dagen deelnemers uit verder te kijken dan slechts naar het gras in de achtertuin, het klaslokaal met vier muren of het boek dat je leest. Verken je grenzen! Een buitenlandervaring is zo belangrijk voor jou als persoon en (toekomstig) professional. Stap uit die comfortzone en ga die uitdaging aan! “Learn on the Fly” opereert in de Learning Zone en onderscheidt zich op deze manier van andere stage- en studie reisbureaus. Door samen met deelnemers persoonlijke- en professionele doelen te koppelen aan een studiereis of (droom) stage, maakt een uitstap naar het buitenland een onvergetelijke leer- en levenservaring.

 

Onze missie:

 

Connecting people and knowledge across the globe.

What°s your next adventure?

Studiereis of buitenland stage

Studiereis of buitenland stage

Verken je grenzen!Enkel leren in de Learning Zone?

Nee, om duurzaam te leren en te ontwikkelen is het belangrijk af en toe terug te keren naar de Comfortzone. Volgens Senninger leer je het best als je regelmatig afwisselt tussen de Comfort Zone en de Learning Zone. Door gebruik te maken van reflectie en rustmomenten geven wij deelnemers de kans om te reflecteren, zaken weer in het perspectief te zetten en energie op te doen.

 

Wij zullen te allen tijde vermijden dat een deelnemer in de Panic Zone terecht komt. “Learn on the Fly” maakt dan ook enkel gebruik van docenten, begeleiders en coaches in het bezit van een pedagogisch-didactisch certificaat of een afgeronde docentenopleiding. 

learningzone studiereis

studiereis colorado studeren buitenland


Netwerk

Welke kennis en ervaring wil jij opdoen? Is jouw bedrijf up-to-date in de laatste ontwikkelingen? Of ben jij als student op zoek naar een droomstage maar lijkt je dit onmogelijk? “Learn on the Fly” heeft een groot netwerk en helpt jou er graag bij!

 


Learn on the Fly!

INTERNSHIP AND STUDY TRIP AGENCY

 

Connecting people and knowledge across the globe.

What's your next adventure?